About

img_9814Mooie, sfeervolle beelden creëren en op zoek gaan naar kleine verrassingen voor mijn lens, dat is waar ik van hou! Ik ben Emma Groenenboom, een Rotterdamse fotografe.
Vanaf kleins af aan zie ik de wereld al door de lens van mijn camera. Rotterdam is de stad waar ik woon en waar mijn hart sneller van gaat kloppen door de minimalistische en moderne architectuur. In mijn fashion fotografie ben ik altijd op zoek naar stijlvolle proporties in combinatie met lijnen, structuren en grafische vormen van architectuur. Hiermee laat ik zien wat voor mij schoonheid is.

Ik zoek mijn uitdaging in allerlei aspecten om van elk project iets esthetisch te maken. Mijn persoonlijke karakter weerspiegelt zich in mijn fotografie door de rustige, frisse en grafische beelden die tot stand komen met mijn organiserende kracht.

Daarnaast word ik ook heel enthousiast van leuke samenwerkingen met mooie restaurants en interieur opdrachtgevers. Van een prachtig gerecht op het bord tot aan een stijlvol interieur. Dit zorgt voor veel plezier in mijn werk en daardoor maak ik van elk project een uitdaging en een verrassing om naar uit te kijken!


| EDUCATION |
2014-2018 University of applied photography Rotterdam
Bachelor

| INTERSHIP |
2017-2018 Sticky Stuff Agency Amsterdam
Fashion Photography assistent/ producer

| BRANDS & CLIENTS |