About

 

Mooie, sfeervolle beelden creëren en op zoek gaan naar kleine verrassingen voor mijn lens, dat is waar ik van hou! Ik ben Emma Groenenboom, een Rotterdamse fotografe. Vanaf kleins af aan zie ik de wereld al door de lens van mijn camera. Rotterdam is de stad waar ik woon en waar mijn hart sneller van gaat kloppen door de minimalistische en moderne architectuur. 
Ik zoek mijn uitdaging in allerlei aspecten om van elk project iets esthetisch te maken. Mijn persoonlijke karakter weerspiegelt zich in mijn fotografie door de rustige, frisse en grafische beelden die tot stand komen met mijn organiserende kracht. Daarnaast word ik ook heel enthousiast van leuke samenwerkingen met  interieur opdrachtgevers. 

Zoekt u een interieurfotograaf in Rotterdam? Ik vind het een uitdaging om het interieur van uw huis of bedrijf op een esthetische en lifestyle manier in beeld te brengen. Naast een stijlvol interieur word ik ook heel blij van een prachtig gerecht op het bord. In samenwerking met verschillende restaurants combineer ik hierbij mijn passie voor interieur, lifestyle en food. Dit alles zorgt voor veel plezier in mijn werk en daardoor maak ik van elk project een uitdaging en een verrassing om naar uit te kijken!

| EDUCATION |
2014-2018 University of applied photography Rotterdam
Bachelor

| INTERSHIP |
2017-2018 Sticky Stuff Agency Amsterdam
Fashion Photography assistent/ producer

| BRANDS & CLIENTS |
Adriadne at Home, Barefoot styling, Blend Window Fashion, Carola Bakker interieur & verkoopadvies,
DENISE ROOBOL, INHUIS Plaza, Inside Rotterdam Magazine, Libelle België, Living & more Duitsland, Met Michèle, The Millen, Up-town Rotterdam.

| REFERENCE |

Michèle van den Bouwhuijsen, Tekstschrijfster
Emma heeft oog voor mooi beeld en weet dit voor diverse onderwerpen (food, portret, lifestyle en interieur) heel goed vast te leggen. Emma heeft in korte tijd een geheel eigen stijl ontwikkeld, waarin ze speelt met lijnen en vormen om heel eigen foto’s te presenteren. Hiermee creëert Emma mooie, maar vooral ook pure foto’s, die geen opsmuk of filters nodig hebben. Daarnaast is Emma ook nog eens heel vriendelijk en geduldig, denkt ze graag mee en is ze erg enthousiast; kortom, een heel fijn persoon om mee samen te werken! We hebben elkaar daarom al in verschillende opdrachten kunnen versterken!”